Loistava rahkalöytö

Maustamatonta rahkaa tulee kulutettua melkoisia määriä, sillä syön rahkaa lähes päivittäin välipalaksi ja/tai iltapalaksi. Maustamaton ja vähärasvainen rahka onkin hyvä valinta. Makua ja vaihtelua rahkaan saa erilaisilla lisukkeita. Rahkan sekaan laitan yleensä esimerkiksi hedelmiä tai marjoja ja pähkinöitä tai pähkinävoita.

Joskus kaipaan kuitenkin vaihtelua. Esimerkiksi nyt kesällä reissatessa tekee mieli välillä ottaa  mukaan helpompia vaihtoehtoja. Toisinaan olen testaillut kaupan maustettuja rahkoja, mutta suurin osa niistä sisältää joko reippaasti lisättyä sokeria tai hurjia määriä makeutusaineita. Useimmissa maustetuissa rahkoissa maku on myös todella makea. Itse tykkään enemmän raikkaista vaihtoehdoista. 

Eräällä kauppareissulla ostoskoriin päätyi Arlan Protein Greens -rahka. Rahkan makuna oli Omena-Pinaatti-Sitruuna. Tykästyin tähän rahkaan täysin ja sitä onkin tullut ostettua jo useita purkkeja.

Arlan Protein Greens -rahka sisältää proteiinia 10g/100g eli 20g/purkki. Tämä on hyvä proteiinin määrä vaikkapa juuri välipalalle. Tuotteessa ei ole käytetty makeutusaineita. Lisättyä sokeria ei ole. Tuote sisältää tosin mehutiivistettä ja sen sisältö jää epäselväksi. Sokereiden kokonaismäärä on kuitenkin tuotteessa kohtuullinen. Rasvaa tuotteessa on 0,2g/100g. Tuote on laktoositon. Makukaan ei ole yhtään liian makea vaan sopivan mieto ja raikas. Iso plussa mukana tulevasta lusikasta, jonka ansiosta rahka on todella helppo ottaa mukaan. Tämä rahka tuo vaihtelua ainaiseen maustamattoman rahkan syöntiin!Tämä ei ollut sitten mainos, vaan ihan vaan oma tyytyväisyys uuteen tuotteeseen =) 


KaisaKommentit

Suositut tekstit