Tuleva ravintovalmentaja

Uusia tuulia puhaltaa, sillä uskaltauduin ottamaan jälleen yhden harppauksen kohti unelmia! Aloitin kuluneena viikonloppuna Trainer4you Ravintovalmentaja -koulutuksen ja valmistun siis vielä tulevana syksynä ravintovalmentajaksi! Terveellinen ruoka on ollut aina suuri intohimoni ja olen ihan käsitämättömän innoissani tästä uudesta jutusta! En malta odottaa mitä kaikkea koulutus tuo mukanaan, saati sitä, mitä kaikkea mahdollisuuksia se minulle antaa.


Kotiäiti siis vaihtoi pukluiset vaatteet puhtaisiin, pesi ja kampasi tukkansa ja suuntasi luennoille! Ensimmäinen koulutusjakso oli täällä Oulussa Trainer4you:n koulutustiloissa. Koulutuksessa istuttiin luennoilla perjataina 12-20 ja lauantaina klo 9-17. Kouluttaja oli todella pätevä hommassaan ja jaksoi puhua tunnista toiseen! Koulutuksen ilmapiiri oli todella rento ja kysymyksiä saatiin esittää niin paljon kuin jaksettiin. Kahden koulutuspäivän jälkeen pää olikin niin täynnä uutta tietoa, että kaiken tiedon sulattelussa ja sisäistämisessä saattaa mennä hetki.

Koulutus jatkuu lähiopetuksen tiimoilta kuukauden kuluttua. Välissä on kuitenkin tiedossa niin omatoimista opiskelua kuin ensimmäisen valmennussuhteen aloitustakin. On mielenkiintoista päästä heti tositoimiin!


Mihin Ravintovalmentaja -koulutus tähtää?

Trainer4you Ravintovalmentaja -koulutus on tarkoitettu täydennyskoulutukseksi terveys- ja liikunta-alojen ammattilaisille. Koulutuksen tavoitteena on lisätä ravitsemustietoutta ja antaa työkalut tuloksekkaaseen ravintovalmentajan työhön. Ravintovalmentajakoulutus antaa eväät ohjaamiseen ja neuvomiseen ravitsemuksen pulmatilanteissa.Miten aion hyödyntää koulutusta tulevaisuudessa?

Koulutuksesta saan siis täydennystä terveydenhoitajan ammattiini. Koulutuksesta tulee olemaan hyötyä työssäni ja sen avulla voin päästä mieluisiin työtehtäviin. Esimerkiksi kunnallisellakin puolella järjestetään painonhallintakursseja sekä ohjataan asiakkaita ravitsemuksen suhteen erilaisten terveyspulmien yhteydessä. Ravitsemusterapeutteja harmillisen harvoin on pienempiin pulmiin käytettävissä.

Toinen mahdollisuus tai paremminkin rinnakkainen mahdollisuus on tuottaa itse valmennuspalveluita. Ihmiset ovat jatkuvasti kiinnostuneempia ravitsemuksesta ja ravinto-osaamiselle on kysyntää. Aika näyttää, saisinko valmentamisesta esimerkiksi sivutyön terveydenhoitajan työn rinnalle.Nyt koulutuksen aikana teen ravintovalmennuksia edulliseen hintaan, noin -50% suositelluista ravintovalmennuksen hinnoista.
 
Ravintovalmennus sopii jokaiselle, joka kaipaa tukea oman ravitsemuksensa koostamiseen tai esimerkiksi apua painonhallintaan. Mikäli valmennus kiinnostaa, ota yhteyttä ja kysy lisää: kaisamaria.korkala@gmail.com

Kaisa


Kommentit

Suositut tekstit