Proteiinipannukakkuja

 *Sisältää tuotelinkin

Meillä on tapana silloin tällöin herkutella proteiinipannukakuilla. Ensimmäisen kerran tilasimme netistä proteiinipannukakkujauhetta parisen vuotta sitten. Tuolloin teimme pannukakkuja muutamia kertoja, mutta sitten jauheet unohtuivat kaapin perälle. Raskaana ollessa en kyseisiä tuotteita edes käyttänyt makeutusaineiden vuoksi. Tämän vuoden puolella, ollessani Fitfarmin Fitmamalla, löysin nämä jauheet kaapin perältä uudelleen käyttöön. Päiväystäkin oli onneksi vielä jäljellä! Ja kas kummaa, näin kesään mennessä kaikki vanhat jauheet ovatkin jo loppuneet. 

Tilasin nyt Fitnestukusta testiin uutta Protein Pancakes -jauhetta. Jauheen mukana tuli sokeriton siirappi, joka oli minulle täysin uusi tuttavuus. Teimmekin tällä viikolla eräänä iltana juoksulenkin päätteeksi herkullisen iltapalan!Protein Pancakes -jauheesta pannukakkujen valmistaminen on helppoa. Jauhetta sekoitetaan vain haluttu määrä veteen ja paistetaan pannulla. Paketin mukaan yksi annos olisi ollut 100g jauhetta = 40g proteiinia. Teimme kuitenkin tästä puolet, eli 50g jauhetta = 20g proteiinia. 1kg pussi sisältää siis kuvassa näkyvän kokoisia pannukakkuja 20 kappaletta. Näiden pannukakkujen maku oli sopivan mieto, eikä ollenkaan liian makea. Maku oli hieman vaniljainen ja muistutti tosissaan oikeita pannukakkuja! Pannukakun maku antoi tilaa marjojen ja hedelmien maulle. Päälle pilkoimmekin tuoreita mansikoita ja banaania. Lisäksi lorautimme päälle vielä siirappia ja todellinen herkku oli valmis!
Mihin proteiinipannukakkuja tarvitsee? 

Proteiinipannukakut ovat tuote, jota ei sinällään terveelliseen ja monipuoliseen ruokavalioon tarvitse. Itse käytän kuitenkin silloin tällöin kyseistä tuotetta, ja nimen omaan herkutteluun! En suosittelisi muillekaan tuotteen käyttöä päivittäin, vaan ennemminkin vaikka kerran viikossa käytettäväksi. Silloin tällöin käytettynä proteiinipannukakut ovat oivallinen osa vaikkapa aamu-, ilta- tai välipalaa, sillä annos sisältää aterialla tarvittavat proteiinit! Proteiinipannukakuilla voi myös taltuttaa makeannälkää esimerkiksi silloin, kun haluaa olla herkuttelun suhteen tiukemmalla linjalla. 

   
Fitnestukussa  on nyt ilmainen toimitus kaikkiin tuotteisiin sekä paljon kesäaleja!Kaisa


Kommentit

Suositut tekstit