Siirry pääsisältöön

Tarjolla ravintovalmennustaAloittelen ravintovalmennusta kevytyrittäjänä. Kevytyrittäjyys tarkoittaa nimensä mukaan hyvin kevyttä versiota yrittäjyydestä. Tämä on järkevää, mikäli yrittäjyyttä tekee vain silloin tällöin esimerkiksi toisen työn ohella. Tuolloin laskutettavat summatkaan eivät ole suuria ja ne voi laskuttaa laskutuspalvelun kautta. Tutustuin laskutuspalveluihin jo ravintovalmentajaopintojen alkupuolella, sillä halusin hoitaa harjoitusasiakkaiden laskutukset oikeaoppisesti. Kevytyrittäjä pystyn kokeilemaan omaa tekemistä ilman riskejä! 

Vielä on viimeinen koulutusjakso edessä ja tentit tekemättä. Viimeisen tentin tentin lokakuun puolella. Ilokseni sain positiivista palautetta, kun harjoitusasiakas haluaa jatkaa valmennuksessani myös harjoitusasiakkuuden jälkeen! Nyt onkin aika tarjota myös muille mahdollisuus ravintovalmennukseen opiskelijahintaan. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli painit päivittäiseen ravitsemukseen liittyvien ongelmien kanssa! Valmennustahan voi jossain määrin toteuttaa myös etänä.


Tällä hetkellä koen, että oma intohimoni tulee olemaan eiryisesti painonpudottajien ja elämäntapamuuttujien parissa! Haastavaa, mutta motivoivaa ja todella tärkeää työtä. Juuri sitä terveyden edistämistä, jota minä haluan tehdä! Kaisa
PS. Pari päivää näytin pysyväni blogista kokonaan erossa =D  Koitan nyt kuitenkin ottaa vähän välimatkaa ja kerätä hyviä ideoita varastoon. 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Omaa elämää etsimässä

Kun elämässä alkaa myllertää, se myllertää kunnolla. Kun yhtä asiaa lähtee kyseenalaistamaan, huomaakin kohta kyseenalaistavansa kaikkea. Kun itsetutkiskelun ja itsensä kehittämisen polkua lähtee kulkemaan, ei loppua ihan heti näykkään. Täällä eletään melkoisen rankkaa syksyä näiden teemojen parissa. Lähes jokainen jossain vaiheessa elämää painii samojen teemojen kanssa. Miksipä en siis totaalisen blogihiljaisuuden sijaan jakaisi asioita myös täällä. 
Olen lähtöisin vanhoillislestadiolaisesta perheestä ja olen joutunut elämään elämääni hyvin pitkälle toisten määrittämien arvojen mukaisesti. Nyt olen 31-vuotias ja yli puolet elämästäni jo ollut tästä uskonlahkosta eronneena. Lapsuus ja nuoruus vaikuttavat kuitenkin niin vahvasti, etten vieläkään tunne voivani elää omaa elämää täysin omilla jaloillani. Olen siis päälle kolmikymppinen, joka ei uskalla elää täysin omien arvojen mukaan omilla jaloilla seisten! Ihan hullua!


Vähitellen olen vuosien aikana alkanut ymmärtämään, että minun on …

Viikon ruokapäiväkirja

Mitä syö äitiyslomalla oleva kahden lapsen äiti? Tässä siihen vastaus minun osaltani yhden viikon ajalta. Kuvissa ei ole jokaista pientä risausta, mutta tekstiin olen koittanut laittaa ihan kaiken täysin rehellisesti. Teetti kyllä hieman vaikeuksia muistaa laittaa jokainen pienkikin suupala ylös! Kirjattujen syömisien ja juomisien lisäksi juon päivän aikana reilusti vettä sekä otan muutaman vitamiinilisän. 
Taustaa vielä sen verran, että nuorempi poika on tosiaan 5,5 kuukauden ikäinen ja imetän häntä. Poika maistelee jo kiinteitä, mutta äidinmaito on vielä hänelle se pääasiallinen ruoka ja merkittävin energianlähde. Raskauskilot olen onnellisesti saanut jo karistettua, joten ruokavalion tärkein tehtävä tällä hetkellä on tuoda energiaa ja auttaa jaksamaan arjessa. Liikuntaa harrastelen jossain muodossa lähes päivittäin ja arki on aktiivista lasten kanssa olemista.
Maanantai:


7.30  Puuro, jossa heraproteiinijauhetta, rypsiöljyä, marjoja ja ripaus suolaa Puolikas banaani Maitokahvi
11…

Aika keskittyä olennaiseen

Olen ollut viime aikoina väsynyt ja stressaantunut. Ei sinällään ihme, sillä äitiysloman loppupuolen olen opiskellut ja  stressannut tulevista töistä. Haaveilen terveydenhoitajan töistä, mutta haluamani paikat ovat Oulun seudulla tiukassa. Myös ravintovalmennusta toivon pääseväni tulevaisuudessa hyödyntämään. Käytännössä tämä tarkoittaa kevytyrittäjyyttä tai yrittäjyyttä toisen työn ohella, ainakin alkuunsa. Ravintovalmennuksen toteuttaminen suuremmassa mittakaavassa vaatisi todella paljon suunnittelua ja selviteltäviä asioita. Siinä riittää mietittävää ja pohdittavaa, vieläpä näin lasten hoidon ohella!  Tässä huiskeessa ja tulevaisuuden ollessa epäselvä tuntuu siltä, että on karsittava elämästä kaikkea, mitä vaan karsia voi. On keskityttävä olennaiseen ja mietittävä, mihin suuntaan elämä seuraavaksi lähteekään. Jätän nyt tämän blogin kirjoittelun ainakin joksikin aikaa tauolle. Käytän tähän kuluneen ajan tällä hetkellä tarpeellisempaan. Vietän aikaa perheen kanssa ja mietin niinkin …