Tammikuun Bette Box

Kauneudenhoito on mielestäni yksi merkittävä osuus naisen hyvinvoinnissa. Omasta ulkonäöstä huolehtiminen on osa oman kehon arvostamista ja itsensä hyväksymistä. Samalla kauneudesta huolehtiminen toimii hemmotteluna ja jopa rentouttavana toimintana. Itselleni on ollut pienten lasten äitinä tärkeää se, että olen jaksanut huolehtia itsestäni. Kotosalla sitä voi toki olla miten on, mutta katsastan kyllä aina peiliin ennen kotoa poistumista! Rakastan myös saunomista ja kauneushoitojen tekemistä. Se on juuri sitä parasta rentoutumista, mitä usein kaiken hässäkän keskellä kaipaan! 

Tein aiemmin Bette Boxin kanssa yhteistyötä ja kirjoittelin boxien sisällöistä blogiini. Pidin boxien sisällöistä kovasti ja yhteistyön jälkeen tilasin Bette Boxin myös itse. Loppuvuodesta en päivitellyt blogiani, joten en kertonut sisällöistä täällä. Marras- ja joulukuiden Bette Boxit olivat kuitenkin sisällöiltään mitä mainioimpia. Marraskuussa sain muun muassa Lumenen upean huulipunan ja Manna Kadarin korostusvoiteen. Jouluun boxista löytyi muun muassa Lumenen täysikokoinen seerumi. Boxien sisältö siis haukkui kummassakin kuussa hinnan mennen tullen! 

Nyt minulle tuli vielä tammikuun Bette Box. Tässä kurkkaus sen sisältöön! 


Lierac hydragenist seerumi & Lumene nordic seduction huulikiilto:* Lieracin seerumi: Kaikille ihotyypeille sopiva, intensiivisesti kosteuttava ja aisteja hivelevä seerumi on saanut runsaasti erilaisia kauneustoimittajien palkintoja. Seerumin sisältämät hedelmien AHA-hapot uudistavat ihoa. Levitä seerumia puhtaille kasvoille aamuin illoim kosteusvoiteen alle. Saatavilla apteekeista. (Ovh. n. 52e/30ml)

Tämä seerumi oli koko boxin paras tuote! Olen tänä talvena käyttänyt päivittäin seerumeita ihon kosteutukseen ja todennut seerumeista oikeasti olevan apua pintakuivalle talvi-iholle. Tämä seerumi todella tuntuu iholla miellyttävälle ja yleelliselle. Ihana tuote! Ps. Tämä boksissa oleva oli vain pienempi koko, 8ml.

*Lumenen huulikiilto: Hoitava ja kosteuttava huulikiilto antaa huulillesi kiiltoa ja väriä saaden huulesi näyttämään täyteläisemmältä ja tuntumaan pehmeämmältä. (Ovh. n.17,90e/4,5ml)

Huulikiilto oli boxin toiseksi paras tuote. Tämä tulee kyllä käyttöön! Huulikiillon tuoksu oli miellyttävä ja tuote antoi huulille todella kivasti kiiltoa! Ps. En kyllä maksaisi huulikiillosta 17,90e. Tämä kuitenkin näyttää olevan tuotteen oikea hinta myös esimerkiksi Sokoksen verkkokaupassa.


Ibero ripsiharja ja -kampa:*Ibero ripsiharja ja -kampa: Ripsikamman ja -harjan yhdistelmä, jonka kampaosalla voi selvittää ripset ja harjaosalla levittää ripsivärin tai harjata kulmakarvat paikoilleen. Harjaa voi käyttää myös ripsenpidennysten selvitykseen. (Ovh. n. 5,90e)

Ripsiharja ja -kampa on joka naiselle tarpeellinen tuote. Itse käytän ripsiharjaa päivittäin kulmakarvojen siistimisessä. Jämäkän oloinen tuote ja plussaa taitettavasta mallista. Tulee käyttöön entisen joutaessa roskiin.

Simple eye make-up remover silmämeikinpoistolaput & Pepsodent Long Active White Fresh -hammastahna:
*Simple eye make-up remover silmämeikinpoistolaput: Palkitut silmämeikinpoistolaput puhdistavat meikin hellävaraisesti, herkkää silmänympärysihoa ärsyttämättä. Pidä lappua hetki silmän päällä ja pyyhkäise meikki kevyesti pois - älä hankaa! (Ovh n. 3,95/30kpl)

Marraskuun boxissa tuli samalta merkiltä kasvojen puhdistuslaput. Ne olen käyttänyt ja sinällään ihan pidin tuotteesta. Tosin tykkään itse ehkä enemmän läträtä iltaisin veden kanssa en välttämättä oikein näe paikkaa tällaisille silmämeikin poistolapuille. Testaan toki tuotetta. Ehkä nämä voisivat toimia vaikka kesällä mökkikassissa!

* Pepsodent Long Active White Fresh -hammastahna: Hammastahnan luvataan poistavan tehokkaasti tummentumat hampaan pinnalta ja suojaavan hampaita koko päivän ajan, myös aterioiden välillä. (Ovh. 2,65/75ml)

Hammastahnaa en ole vielä testannut, mutta se pääsee pienen kokonsa ansiosta reissukassiin.


Mitä jäi käteen?

Aluksi tämän boxin sisältö vaikutti pienelle. Kuitenkin kun tuotteisiin alkoi enemmän tutustua, muuttuikin sisältö paremmaksi. Sinällään seerumi, huulikiilto sekä ripsiharja ja -kampa olivat tarpeeseen tulevia tuotteita. Niiden hinnan kun laskee, niin boxin hinta tulee kyllä kuitattua. Ei siis harmittanut boxin tilaus tässäkään kuussa! :)


Haluatko tilata oman Bette Boxin? Nyt on käynnissä helmikuun Bette Boxien tilaus.  Oman boxisi pääset tilaamaan TÄSTÄ.


Helmikuun boxissa on luvassa mm. täysikokoinen ihoa uudistava ja hoitava tuote. Kasvoja hellitään myös Lumenen naamiolla. Lisäksi boxissa on täysikokoinen uutuushiustuote. 


<3:lla Kaisa* Sisältää mainoslinkin.

Kommentit

Suositut tekstit