Tervetuloa vuosi 2018!

Kirjoittelin edellisessä postauksessa vuodesta 2017: Vuoden 2017 muistelua. 

 Nyt on aika katsastaa, mitä kaikkea uusi vuosi 2018 tuokaan tullessaan. Paremmin sanottuna, mitä kaikkea tällä hetkellä alkaneelle vuodelle on jo tiedossa! Vuosi 2018 tuo tullessaan muutoksia, mutta odotan niiden olevan positiivisia sellaisia. Ainakin toivon alkaneen vuoden olevan henkisesti edellistä kevyempi. Toivon uusien tuulien ja muutosten tuovan elämääni uutta sisältöä, lisää positiivista otetta ja uusia ihmisiä!


 Viime kesän pohdintaa tulevaisuudesta.


Vuosi 2018 tulee olemaan todella mielenkiintoinen! Tässä muutamia tiedossa olevia juttuja:


 *Opiskelu


Jatkan kouluttautumista hyvinvointialalla. Koen, että ravintovalmentajakoulutus yksistään jäi hieman valjuksi. Valjuksi sinällään, että ilman minkäänlaista yrittäjyystaustaa/-koulutusta on haastavaa alkaa tienaamaan pelkällä ravintovalmennuksella. Käytännössä koulutus tulisi yhdistää terveydenhoitajan työn sisään, niissä määrin kuin mahdollista. Haluan nyt kuitenkin enemmän!

Jatkan siis tämän vuoden helmikuussa personal trainer koulutukseen! Koulutus kestää vuoden lopulle saakka. Odotan koulutusta todella innoissani. Personal trainer -koulutus tulee tuomaan ihan takuulla paljon kaikkea uutta elämääni! Tulevaisuudessa olen sitten terveydenhuollon ja hyvinvointialan moniosaaja, sairaanhoitaja-terveydenhoitaja-ravintovalmentaja-personal trainer. Eiköhän näillä eväillä päästä ihmisten hyvinvointia edistämään!

Kuva: Trainer4you. Pt -opiskelijan uniformu.


Tulevaisuudessa olen sitten terveydenhuollon ja hyvinvointialan moniosaaja, sairaanhoitaja-terveydenhoitaja-ravintovalmentaja-personal trainer :) 

* Blogi

Blogin tiimoilta olen saanut ekaa kertaa pienen työjutun, joka tulee toteutumaan kokonaisuudessaan vuoden 2018 aikana! Pääsen kirjoittamaan muutamia tekstejä erääseen mediaan. Tämän pienen työn saaminen oli kyllä mahtava juttu ja palkinto aktiivisesta kirjoittamisesta! Tulevien juttujeni aiheet pyörivät hyvinvoinnin ympärillä, jes! Tammikuussa onkin tämän projektin tiimoilta pieni reissu Helsinkiin tiedossa. Muistan pitäneeni kirjoittamisesta jo ala- ja yläasteikäisenä. Vaikka olenkin kouluttautunut ihan eri alalle, on mahtavaa saada ekaa kertaa edes pieni palkallinen juttu kirjoittamiseen liittyen!


* Toiminimen perustaminen

Oman toiminimen perustaminen tulee olemaan edessä tänä vuonna. Näillä näkymin tartun tähän asiaan jo alkuvuodesta. Oma toiminimi on lähes välttämätön personal trainerina ja ravintovalmentajana toimiessa. Lisäksi voin yhdistää siihen myös mahdolliset kirjoittamiseen liittyvät työt. Toiminimen perustaminen saattaa kuulostaa pikkujutulta, mutta ei taida sitä olla. Tämä projekti vaatii todellista paneutumista asiaan.


*Varattu ulkomaanmatka

Huhtikuussa lähdemme omalla neljän hengen perheellä Turkkiin. Matka on lapsille se ensimmäinen ja tätä odotamme koko poppoolla innoissamme! Suurin matkusteluhaave ei ehkä ole Turkin turistikohteessa, mutta lasten kanssa tämä passaa kyllä. Lomalta odotamme yhdessä oloa ja rentoa oleskelua! Valitsimmekin suurimpien kaupunkien sijaan vähän pienemmän ja rauhallisemman kohteen.

Kuva: Tjäreborg

*Töitä

Odotan vuoden 2018 tuovan töitä! En ole oikein kotiäiti-ihminen ja palailisin jo mielelläni hiljolleen runsaampien töiden pariin. Tällä hetkellä paras työkombo koostuisi useammasta palasesta. Toivon mukaan työni tulee koostumaan niin sairaanhoitajan/terkkarin töistä, ravintovalmennuksesta, pt -hommista kuin kirjoittamisestakin! Eipähän ainakaan käy tylsäksi, mikäli saan kaikki osa-alueet kasattua sopivaksi yhtälöksi. Toki tämä työpuoli onkin nyt se suurin kysymysmerkki. En todellakaan tiedä, mistä löydän itseni vuoden päästä. Toivonkin rohkean heittäytymiseni tällä saralla tuovan jossain vaiheessa kiitosta!


*Tavoitteellista liikuntaa

Vauvavuosi on takana ja yöunet hiljolleen alkaneet vakiintua paremmiksi, ainakin pääosin. Nyt on aika palata tavoitteellisemman liikunnan pariin. Tuntuu, että nyt on oikea paikka oikeasti suunnitella omaa liikuntaa ja seurailla tuloksia. Talven treenailen tavoitteellisesti kuntosalilla ja kevättä kohden alan enemmän juoksemaan. Monta kesää olen haaveillut juoksukisoista. Olisko ensi kesänä viimein sen aika? Todellakin!

Ps. Heti tammikuun ekana päivänä aloitettiin miehen kanssa tiukempi linja. Tein molemmille tarkat ruokavaliot ja treenaamme tavoitteellisesti. Ihan hauskaa välillä ottaa pieni tiukempi pätkä. Täytyyhän valmentajan itse tietää, mille tuntuu olla "dietillä" (todellakin järkevällä sellaisella)! =)
 
Tiukemmallakin linjalla saa ja PITÄÄ syödä. Tässä vain välipala.

  * Henkistä kasvua

Vuoden 2017 tapahtumat ovat saaneet melkoisen henkisen kasvun kehityksen aikaan. Olen ottanut luettavaksi Tunne lukkosi -kirjan. Tunnelukot ovat lukkoja, joita jokaiselle on kehittynyt lapsuudessa. Tunnelukot saavat meidät käyttäytymään tietyillä tavoilla myös aikuisina. Näitä meillä on ihan jokaisella! Olen löytänyt itsestäni monia monia lapsuudessa syntyneitä tunnelukkoja. Toivon saavani nämä työstettyä ja siten tunnelukkojen vaikutuksia vähennettyä. Toivoisin vuoden kuluttua olevani avoimempi ja sosiaalisempi. Toivoisin, että pystyisin antamaan itse enemmän muille, jotta saisin myös itse muilta enemmän <3

Kuva: AdlibrisHuh, lieneekö tästä vuodesta on tulossa elämäni huikein? Tässä siis kaikki oletettavissa oleva. Todellisuudessahan sitä ei koskaan voi tietää, mitä tämä vuosi tuo.


Ihanaa uutta vuotta jokaiselle! 


<3 :lla Kaisa

Kommentit

Suositut tekstit