Bloggaajaksi Op.mediaan

Huomasin loppuvuodesta facebookissa ilmoituksen, jossa haettiin OP haki op.mediaan bloggaajia. Hetken mielijohteesta täytin hakemuksen. Jo pelkkä ilmoitus facebookissa näytti poikivan paljon kommentteja ja ajattelin, että hakijoita on varmasti suuri määrä. Juuri ennen joulua sain kuitenkin sähköpostia, että minut oli valittu kymmenen bloggaajan joukkoon! Olin heti innoissani tarttumassa tähän mahdollisuuteen ja varailin piahkoin lennot tammikuiseen briiffaustilaisuuteen Helsinkiin.
 

Tällä viikolla sitten homma lähti käyntiin Helsingin OPn pääkonttorilla Vallilassa. Pääsimme muiden bloggajien kanssa tutustumaan OPn energiseen markkinointiväkeen, saimme reippaasti infoa, kiertelimme upeassa rakennuksessa ja illallistimme. Jouduin/pääsin myös ekaa kertaa elämässä videokameran eteen, mikä ei sitten yhtään ollut mun mukavuusalueella. Nyt odottelenkin kauhuissani videon valmistumista, mutta luotan ammattitaitoisiin editoijiin! Todellisuudessahan moista esiintymistä täytyisi vaan harjoitella ja harjoitella, jotta se alkaisi sujua luontevasti. Kokonaisuudessaan iltapäivä ja ilta OPn konttorilla oli ihan huikea kokemus!

OPn omistaja-asiakasbloggaajana pääsen siis kirjoittamaan blogitekstejä  op.mediaan. Kaikki bloggaajat olemme OPn omistaja-asiakkaita ja blogin yhtenä tarkoituksen onkin antaa ääni asiakkaille. Bloggaajajoukko on ihanan vaihteleva, ikähaarukka on suuri ja jokaisella on ihan oma taustansa. Luvassa on siis taatusti reippaasti erilaisia tekstejä eri elämäntilanteissa oleville lukijoille. 

Omissa teksteissäni aion kirjoittaa muun muassa hyvinvointiin ja talouteen liittyen. Voi olla, että myös lapsiperheen elämä tulee esille. Ensimmäisen tekstini julkaisu onkin jo muutamien viikkojen päästä. Onneksi olin tehnyt jo tammikuussa taustatyötä tätä tekstiä varten. Ihan huikeaa kyllä saada omia tekstejä isomman lukijakunnan nähtäville ja olen kyllä todella otettu tästä mahdollisuudesta! Uskon tämän poikivan lisää lukijoita tälle omalle blogilleni sekä ehkä myös lisää muita hyödyllisiä juttuja. Kyllähän kaikki näkyvillä oleminen tulee olemaan hyödyksi hyvinvointialan yrittäjyyttä suunnittelevalle.Tästä voisikin tuumata päivän mietelauseeksi: Uskokaa omiin tekemisiin ja siihen, että asioita voi todella saavuttaa. Ilman unelmia ja itseensä uskomista olisi tämäkin kokemus jäänyt minulta kokematta! PS. Linkkailen op.mediassa julkaistut tekstit sitten myös tänne oman blogin puolelle! 


<3:lla KaisaKommentit

Suositut tekstit