Vadelmatarhan puurobaari + ystävänpäiväarvonta

Oulun Limingantullista löytyy ihana lastenvaatteiden ja -tarvikkeiden kirppiskauppa ja kohtaamispaikka nimeltä Vadelmatarha. Yrittäjäkolmikolla on reippaasti kokemusta lastenvaatteiden kierrätyksestä. Kirppistoiminnan ja lastentarvikevinkkien lisäksi Vadelmatarhassa järjestetään kerhoja ja tapahtumia niin lapsiperheille kuin käsitöiden harrastajillekin. Arkiaamuisin Vadelmatarhassa on tarjolla myös herkullinen luomupuuro lisukkeineen.
Sain tilaisuuden päästä maistelemaan Vadelmatarhan puurobaaria. Puurobaarin idea on yksinkertainan: Ota lautanen - Täytä puurolla - Tuunaa puuro. Puurobaarissa lisukkeina luomupuurolle tarjoillaan muun muassa rahkaa, raejuustoa, marjoja, hedelmiä, hunajaa, talkkunamuroja, gojimarjoja, kanelia, kuivahedelmiä, pähkinöitä ja siemeniä. Lisukkeiden lista on pitkä. Erikoisimpina puurolisukkeina ovat hampunsiemenet ja -rouhe sekä kuusenkerkkäjauhe. Valinnanvaraa riittää siis todella moneen makuun, niin lapsille kuin aikuisillekin! Puuron lisäksi tarjolla on jälkiruokakahvit. Puurobaari on tarjolla ma-pe klo 8.30-11.00.


Näin ravintovalmentajan näkökulmasta puurobaari toimii oikeinkin oivana aamiaisena tai lounaana. Luomupuuron lisukkeeksi kun valitsee marjoja ja/tai hedelmiä tuoreina tai kuivattuina, rahkaa ja/tai raejuustoa sekä siemeniä tai pähkinöitä jossain muodossa saa ateriaan tarvittavat hiilihydraatit, proteiinit ja rasvat kasattua. Itse testailin myös kuusenkerkkäjauhetta sekä luomukookoshiutaleita ja niistä sai ihan uusia makuelämyksiä puuroon! Paikkana Vadelmatarha on ihanan värikäs ja oman tunnelmansa omaava. Vadelmatarha on todella paljon muutakin kuin pelkkä kirpputori. Myynnissä on myös muun muassa erilaisia teepakkauksia, luonnonkosmetiikkaa, superfoodeja ja suklaita. Lapsille löytyy oma leikkinurkkaus ja wc-tiloista hyvät hoitotilat vauvan hoitoon. Ihana paikka siis vaikkapa mammatreffeille!
Ensi viikolla on ystävänpäivä ja sain sen tiimoilta mahdollisuuden arpoa blogini lukijoiden kesken puurobaarin. Voittaja pääsee ystävänsä kanssa Vadelmatarhan puurobaariin herkuttelemaan! Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tämän postauksen perään kommenttiboksiin! Jätäthän sähköpostiosoitteesi, jotta voin ottaa voittajaan yhteyttä. Suoritan arvonnan 14.2 klo 21, joten osallistua ehtii siihen saakka!


Osallistukaapa herkulliseen arvontaan!


<3:lla Kaisa

Minua voi seurata myös:
FB: @rakkaudestahyvinvointiin
 IG: rakkaudesta_hyvinvointiin
Kotisivut: http://www.rakkaudestahyvinvointiin.com/


 *Yhteistyössä Oulun Vadelmarha

Kommentit

 1. Tänne haluan mennä herkuttelemaan perheeni kanssa.

  henna.holappa1@luukku.com

  VastaaPoista
 2. Oi kuulostaa taivaalliselta! Nam :) minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 3. Voi nam! juulia.myllykangas@outlook.com

  VastaaPoista
 4. Oi! Tämän halua testata, heti kun on mahdollista lähteä arkiaamuna Vadelmatarhalle. 😋
  Laura_huhtala@hotmail.com

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa��
  hildeakar@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Oisipa kiva päästä herkuttelemaan, mukana arvonnassa siis! :)
  mtiina@netti.fi

  VastaaPoista
 7. Olisipa mukava testata puurobaari. Vaikuttaa hyvältä idealta. :) hiltuha(at)gmail.com

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa :)
  eveaikk@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Arvonnan voitti niminerkki Halejo! Laitan sähköpostie palkinnon lunastamisesta! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit