Viikon positiiviset

Huhhei tätä odotetun arjen kiirettä! Nyt tammi-/helmikuussa minulla alkaa kaikki odotettu uusi yhdellä rytinällä. Kaksi viikkoa sitten alkaneessa yrittäjyyden starttipajassa hiotaan ja hiotaan yritysideaa. Yrityksen, minun tapauksessani toiminimen, perustaminen ei ole mitenkään yksinkertaisin juttu. Ei varsinkaan minulle, jolle asiat eivät ennestään ole tuttuja. Kurssi siis todella vie energiaa ja pää raksuttaa kotonakin päivin ja öin! Onneksi opiskelukaverit ovat kertoneet samanlaisista fiiliksistä, enkä todellakaan ole yksi asian kanssa. Täytyy luottaa siihen, että asiat selkenevät yksi kerrallaan. Töitä on silti tehtävä kovasti! 

Toisekseen viikko sitten kävin Helsingissä OPn omistaja-asiakasbloggaajien briiffaustilaisuudessa. Yhteistyö vaikuttaa todella kivalle ja odottelenkin innoissani ensimmäisen tekstini julkistamista. Jottei elämä käy tylsäksi, eikä luppoaikaa jää, aloitan tämän viikon perjantaina personal trainer opinnot. Ensimmäisen viikonlopun aikana paneudutaan hyvinvoinnin eri osa-alueisiin. Luennoilla istumisen lisäksi luvassa on myös kuntosalitreeniä ja lenkkeilyä. Odotan kyllä tulevaa viikonloppua ihan käsittämättömän paljon!

Tuntuu siltä, että olen noin vuoden verran haavaillut asioiden etenevän ja nyt ne rullaavat eteenpäin ihan kamalaa vauhtia! Nyt onkin todella tärkeää kaiken kiireen keskellä kiinnittää huomiota omaan hyvinvointiin. Koitan panostaa yöuniin niin paljon kuin pystyn ja välttää turhaa valvomista. Liikunnasta pidän kiinni, mutta vaihdan fiiliksen mukaan rankemman urheilun kevyempään. Stressaantuneena ei kannata rehkiä liikaa. Onneksi kotiarki saa ajatukset tähän hetkeen, siitä pitävät kyllä huolen 5v. ja 1v. poitsut!


Törmäsin LAla´s -blogissa ihanaan positiivisuushaasteeseen. Siinä bloggaaja Laura (joka on muuten serkkuni!) päivittelee helmikuussa päivittäin kolme positiivista asiaa. Ihan mahtava idea näin talven kovimpien pakkasten keskelle! Ajattelin tarttua tähän, jotta kaiken kiireen keskellä saan ajatuksia myös tähän hetkeen. Tässä minun puolestani nyt tämän alkaneen viikon ajalta kolme positiivista asiaa:

1. Maanantaiaamu

Olen aina pitänyt maanantaita yhtenä viikon parhaista päivistä. Tällä viikolla se tuntui kuitenkin erityisen ihanalle. Takana olleena viikonoppuna olin nukkunut hyvin, urheillut ja viettänyt aikaa perheen kanssa. Käytännössä siis kotona ollen ilman sen suurempaa ohjelmaa. Joskus kunnon höllöysviikonloppu on vaan tarpeen! 


 2. Aurinko ja valo

Aurinko on paistanut etenkin tänään keskiviikkona taivaan täydeltä ja päivä on pidentynyt huomattavasti. Alkavan kevättalven merkki! Auringosta saa ihan käsittämättömän paljon energiaa. Samalla aurinko saa mieleen tulevan kevään lomamatkat. Tiedossa on ensin hiihto-/lasketteluloma kahdestaan miehen kanssa ja myöhemmin keväällä koko poppoon ulkomaanmatka. Nämä lomat aion olla todella lomalla ja unohtaa kaikki opiskelu- ja työjutut niiden ajaksi! 

3. Arki ja muut ihmiset

Kun on yli vuoden ollut kotona lasten kanssa, on ihanaa vihdoin palata arkeen. Siihen arkeen, että voi aamulla lähteä koulutukseen tai työtehtäviin. Siihen arkeen, että voi kahvitella ruokatauolla toisten kanssa. Siihen arkeen, että näkee päivisin muitakin aikuisia. Mahtavaa on myös se, että meidän pojat viihtyvät hyvin päiväkodissa. Nyt kyllä ymmärrän, kuinka paljon olen kaivannut arkea. Ei kaikkien äitien tarvitse viihtyä kotona lasten kanssa vuositolkulla :) Mitkä ovat sinun tämän viikon positiiviset asiat?


Ps. Koitan päivittää positiivisia asioita viikoittain! <3:lla KaisaMinua voi seurata myös:
IG: rakkaudesta_hyvinvointiin
FB: @rakkaudestahyvinvointiinravintovalmennus

Kommentit

  1. Loistavaa, tartuit kuin tartuitkin haasteeseen. Positiivista viikkoa tästä eteenpäinkin! :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit