Pysyviin tuloksiin henkilökohtaisen ravintovalmennuksen avulla

"Kannattaako omasta ravintovalmentajasta maksaa, kun netti on pullollaan puoli-ilmaisia ruokavaliomalleja? Saavutetaanko sillä merkittävästi parempia tuloksia kuin suurille joukoille tarkoitetuilla valmennuksilla? Eikö jo pelkkä ruokavalio-ohjelma ole riittävä väline pysyviin elämäntapamuutoksiin?"

Kirjoittelin jo aiemmin täällä blogissani henkilökohtaisen ravintovalmennuksen eduista. Pääsin parantelemaan tätä tekstiä ja se julkaistiin Trainer4you:n blogissa vieraskynänä.Tekstin tarkoituksena on tuoda esille ravintovalmennuksen etuja ja hyötyjä kuluttajalle. Ravintovalmennuksen merkittävämpänä tavoitteena on saada asiakkalle aikaan pysyviä muutoksia. Tarkoituksena on, että asiakas omaksuu uudet tottumukset luontevaksi ja pysyväksi osaksi elämää.

"Parhaimmillaan henkilökohtainen ravintovalmennus on kaikkea muuta, kuin ruokavalio-ohjelmien laatimista. Tarkkaa ruokavaliota ei välttämättä edes tarvita. Grammalleen laskettu ruokavalio ei ole paras työkalu etenkään silloin, kun asiakkaan tavoiteena on pysyvä elämäntapamuutos. Kun muutoksesta halutaan elämän mittainen, on myös ruokavalion oltava mieluinen. Kyllä kaalikeittodietillä laihtuu, mutta kuka jaksaa syödä kaalikeittoa koko loppuelämänsä ajan?"


Tässä henkilökohtaisen ravintovalmennuksen etuja otsikoituina:

1) Yksilöllisyys
2)Tavoitteenasettelu ja motivaatio
3) Realistinen tavoite
4) Pysyvä muutos
5) Päätavoitteena pärjääminen valmennuksen jälkeen
  


Koko tekstin pääset lukemaan TÄSTÄ.


Ps. Mikäli mielenkiinto heräsi ravintovalmennusta kohtaan, ota rohkeasti yhteyttä! :) Ihanaa naistenpäivää meille kaikille naisille!

<3:lla Kaisa


Minua voi seurata myös:
IG: rakkaudesta_hyvinvointiin
FB: @rakkaudestahyvinvointiin
Kotisivut: www.rakkaudestahyvinvointiin.com

Kommentit

Suositut tekstit