Ravintovalmennusta liikuntakeskuksessa

Olin kirjoittamassa pitkää tekstiä stressistä ja sen hallinnasta, mutta tulin toisiin aatoksiin. Jos ensin kertoisinkin hyvät uutiset! Ulkonakin on niin ihana keväinen auringonpaisten, että on aika keskittyä positiivisiin asioihin. Ja juuri niihin positiivisiin asioihin keskittymällä se stressikin hiipuu taka-alalle.

Kävin eilen päivittävämässä tavallisen Liikuntakeskus Oz MAXin jäsenyyteni PT-jäsenyydeksi. Uusi jäsenyys astuu voimaan pääsiäisen jälkeen ja sitten minut voi nähdä Oz MAXilla jumppatuntien ja kuntosalin lisäksi myös työtakki päällä. Olen todella innoissani tästä tilaisuudesta! Onhan se iso askel lähteä tekemään ravintovalmennusta kotiolojen sijaan liikuntakeskuksen sisälle. Odotan tältä jäsenyydeltä sitä, että saisin kaipaamiani askeleita eteenpäin. Saisin hieman enemmän näkyvyyttä ja sitä kautta lisää asiakkaita.


Asiakkaani hyötyvät liikuntakeskuksen sisällä tapahtuvasta valmennuksesta monella tavalla. Saan koulutuksen muun muassa kehonkoostumusta mittaavan laitteen käyttöön ja pystyn hyödyntämään mittauksia asiakkaideni kanssa valmennusten ohessa. Saan käyttää liikuntakeskuksen tiloja, joten valmennukseen löytyy nyt muitakin paikkoja kuin asiakkaan tai minun kodit. Liikuntakeskuksen jäseninä olevilla asiakkailla on lisäksi käytössään kattava ryhmäliikuntavalikoima sekä parikin kuntosalia perinteisemmästä toiminnalliseen puoleen. Oz MAX tarjoaa kattavia liikuntapalveluita aina vauvojen vauvajumpasta ikäihmisten ryhmäliikuntatuntiin saakka!

Teen jatkossa töitä sekä Oz Maxilla että myös muualla asiakkaiden kanssa. Ravintovalmennukseeni lähteminen ei siis missään nimessä vaadi jäsenyyttä Oz MAXille! Toki, jos haluamme hyödyntää tiloja tulee asiakkaalla olla jäsenyys tai esimerkiksi 10 kerran kortti. Kertakortillakinhan pääsee kätevästi valmennuksen jälkeen vielä kuntosalille tai ryhmäliikuntatunnille!PS. Oz MAXin jäsenet saavat aina hinnoistani -10% alennuksen. Kannattaa siis ehdottomasti yhdistää nämä kaksi palvelua, mikäli myös laadukas liikuntapaikka on haussa. Pääsiäisen jälkeen on luvassa myös parempia tarjouksia heti alkuun, olkaa kuulolla! 


Aurinkoisin terkuin, 

Kaisa


Facebook: @rakkaudestahyvinvointiin
Instagram: rakkaudesta_hyvinvointiin


Kommentit

Suositut tekstit